De feestdagen staan voor de deur en ook dit jaar zullen wij u culinair verwennen met onze signatuur menu.
Onze gerechten worden in optimale omstandigheden en met veel zorg bereid en verpakt! Een goede hygiëne is hierbij uiteraard topprioriteit.
Op kerstavond, kerstdag en oudjaar kan u dan bij Restaurant Kris uw persoonlijk samengesteld ‘Take-me-out’-feestmenu komen afhalen.
*Onze boxen hebben een houdbaarheid van 2 dagen
U kan amper een ei bakken? Geen probleem! Onze gerechten zijn volledig voorbereid en kunnen eenvoudig opgewarmd worden in een simpele hetelucht- of microgolfoven.
Dit aan de hand van een duidelijke handleiding met instructies.
Beste gasten,
Wij heropenen eindelijk op Donderdag 1 juli onze deuren, en we zullen we onze take-me-out even op een laag pitje zetten.
Enkel voor gezelschappen vanaf 10 personen
Dit menu serveren wij Kerstavond en 1ste Kerstdag tijdens de lunch en 29 & 30 dec tijdens het diner.
Op aanvraag kunnen wij ook een volledig vegetarisch menu voorzien.
“K”Style – Royal Belgian Caviar
Pandan – Limoengrass – San marzano
Postelein – Saffraan – Oester
Cassis – Aardpeer – Gekarameliseerd witloof
van onze Sous-Chef Jenthe
Menu Signatuur € 150 p.p.
Aangepaste wijnen € 50 p.p.
Aangepaste bieren of niet alcoholische pairing € 45 p.p.
Kaaskaart “Van Tricht” ipv dessert € 16
Kaaskaart “Van Tricht” als extra € 20
Wij hebben een kaaskaart met 12 zorgvuldig geslecteerde kazen van “Van Tricht” waaruit u onbeperkt een keuze uit kan maken.
24 & 25 december – Vegetarisch op aanvraag
Gerechtjes door u heel eenvoudig op tafel getoverd. You’re the chef!
Kwartelei – Whiskey – Krokant
Kalfs – Truffelsaus – Parmazaan
Gegrild – Ratatouille – Saffraan
Gratin – Rode wijn – Ragoût
Mandarijn – Petit beurre
“Buche”
“K”ulinary Kerst – €85 p.p.
Bestellen kan t/m zaterdag 17 december. Afhalen kan op zaterdag 24 en zondag 25 december tussen 11h en 17h
Wij voorzien een duidelijke handleiding en beperken het maken thuis tot een minimum.
Gerechtjes door u heel eenvoudig op tafel getoverd. You’re the chef!
Bestellen kan t/m zondag 18 december voor Kerstmis en t/m 26 december voor Oudjaar.
Afhalen voor Kerstmis kan op 24 en 25 december en voor Oudjaar op 31 december, telkens tussen 11h en 17h.
24 & 25 december – Vegetarisch op aanvraag
Gerechtjes door u heel eenvoudig op tafel getoverd. You’re the chef!
Kwartelei – Whiskey – Krokant
Kalfs – Truffelsaus – Parmazaan
Gegrild – Ratatouille – Saffraan
Gratin – Rode wijn – Ragoût
Mandarijn – Petit beurre
“Buche”
“K”ulinary Kerst – €85 p.p.
Bestellen kan t/m zaterdag 17 december. Afhalen kan op zaterdag 24 en zondag 25 december tussen 11h en 17h
Wij voorzien een duidelijke handleiding en beperken het maken thuis tot een minimum.
31 december – Vegetarisch op aanvraag
Gerechtjes door u heel eenvoudig op tafel getoverd. You’re the chef!
Zeebaars – Royal Belgium “Platinium” Caviar
Kalfs – Truffelsaus – Parmazaan
Gratin – Veenbessen – Gekarameliseerd witloof
Créme Brulée – Vanille – Witte chocolade
“K”ulinary Oud & Nieuw – €95 p.p.
Bestellen kan t/m maandag 26 december. Afhalen kan op zaterdag 31 december tussen 11h en 17h.
Wij voorzien een duidelijke handleiding en beperken het maken thuis tot een minimum.
Gerechtjes door u heel eenvoudig op tafel getoverd. You’re the chef!
Gratin
“K”ulinary Kids Feestmenu – €35 p.p.
Bestellen kan t/m zondag 18 december voor Kerstmis en t/m 26 december voor Oudjaar.
Afhalen voor Kerstmis kan op 24 en 25 december en voor Oudjaar op 31 december, telkens tussen 11h en 17h.
Gerechtjes door u heel eenvoudig op tafel getoverd. You’re the chef!
Bestellen kan t/m zondag 18 december voor Kerstmis en t/m 26 december voor Oudjaar.
Afhalen voor Kerstmis kan op 24 en 25 december en voor Oudjaar op 31 december, telkens tussen 11h en 17h.
24 & 25 december – Vegetarisch op aanvraag
Gerechtjes door u heel eenvoudig op tafel getoverd. You’re the chef!
Kwartelei – Whiskey – Krokant
Kalfs – Truffelsaus – Parmazaan
Gegrild – Ratatouille – Saffraan
Gratin – Rode wijn – Ragoût
Mandarijn – Petit beurre
“Buche”
“K”ulinary Kerst – €85 p.p.
Bestellen kan t/m zaterdag 17 december. Afhalen kan op zaterdag 24 en zondag 25 december tussen 11h en 17h
Wij voorzien een duidelijke handleiding en beperken het maken thuis tot een minimum.
31 december – Vegetarisch op aanvraag
Gerechtjes door u heel eenvoudig op tafel getoverd. You’re the chef!
Zeebaars – Royal Belgium “Platinium” Caviar
Kalfs – Truffelsaus – Parmazaan
Gratin – Veenbessen – Gekarameliseerd witloof
Créme Brulée – Vanille – Witte chocolade
“K”ulinary Oud & Nieuw – €95 p.p.
Bestellen kan t/m maandag 26 december. Afhalen kan op zaterdag 31 december tussen 11h en 17h.
Wij voorzien een duidelijke handleiding en beperken het maken thuis tot een minimum.
Gerechtjes door u heel eenvoudig op tafel getoverd. You’re the chef!
Gratin
“K”ulinary Kids Feestmenu – €35 p.p.
Bestellen kan t/m zondag 18 december voor Kerstmis en t/m 26 december voor Oudjaar.
Afhalen voor Kerstmis kan op 24 en 25 december en voor Oudjaar op 31 december, telkens tussen 11h en 17h.
Gerechtjes door u heel eenvoudig op tafel getoverd. You’re the chef!
Bestellen kan t/m zondag 18 december voor Kerstmis en t/m 26 december voor Oudjaar.
Afhalen voor Kerstmis kan op 24 en 25 december en voor Oudjaar op 31 december, telkens tussen 11h en 17h.
* Helaas kunnen wij met onze take-me-out gerechten niet met alle intoleranties en dieetwensen rekening houden.
Gelieve eerst telefonisch contact op te nemen om de mogelijkheden te bekijken.
U kan take-me-out bestellen voor 24 & 25 december en voor 31 december. Bestellingen voor “K”ulinary Kerst kunnen geplaatst worden t/m 18 december. Bestellingen voor “K”ulinary Oudjaar t/m 26 december.
Om zeker te zijn van uw bestelling zouden we u aanraden om niet te lang te wachten. Om een goede service te garanderen werken we namelijk met een maximumcapaciteit.
Afhalen gebeurt op het adres van Restaurant Kris – Turnhoutsebaan 189, 2460 Kasterlee op de door u aangegeven dag en het gekozen tijdstip.
—
Alvast bedankt voor uw bestelling!