Ons Take-Me-Out concept was een groot succes en daarom zetten we dit graag verder. U kan thuis genieten van het beste wat Restaurant Kris te bieden heeft.
Elke twee weken hebben wij een heerlijk “K”ulinairy 3, 4 of 5 gangen menu voor u!
Beste gast,
Wij zijn er even tussenuit tot 21 januari, ondertussen hebben we wel onze nieuwe take-me-out menu’s voor u klaar staan!
Alsook onze take-me-out voor Valentijn.
Onze gerechten worden in optimale omstandigheden en met veel zorg bereid en verpakt! Een goede hygiëne is hierbij uiteraard topprioriteit.
Op vrijdag en zaterdag kan u dan bij Restaurant Kris
uw persoonlijk samengesteld ‘Take-me-out’-foodpakket komen afhalen.
*Onze boxen hebben een houdbaarheid van 2 dagen
U kan amper een ei bakken? Geen probleem! Onze gerechten zijn volledig voorbereid en kunnen eenvoudig opgewarmd worden in een simpele hetelucht- of microgolfoven.
Dit aan de hand van een duidelijke handleiding met instructies.
Menu van 22 januari tot en met 30 januari 2021.
Gerechtjes door jou heel eenvoudig op tafel getoverd. You’re the chef!
Gekonfijte sjalot – Ingelegde radijs
Palourdes – Maggi – Wintertruffel
Kriekenbier – Kasteelaardappel
Saffraan – Cremeux “Kinnekessuiker”
Aardbei – Yuzu
Menu 3 gangen – € 42
Menu 4 gangen * – € 52
Tarbot – Caviar – Wodka
Apero & tapas box van 22 januari tot en met 30 januari 2021
Gerechtjes door jou heel eenvoudig op tafel getoverd. You’re the chef!
Wasabi
Algen – Limoen
Baverois meloen
Artisjok – Croutons
Wintertruffel – Homemade ketchup
Kip “Korean” Style
Bladgoud – framboos
Tapas box – € 38
Apero & Tapas Champagne box – Cuvée Aurélie € 88
Apero & Tapas box – Strijdersgin – € 68
Apero & Tapas box – Bieren – € 68
Menu van 12 februari tot en met 15 februari 2021.
Tartaar runds – Kappertjes
Paprika – Gel appel
Joselito ham
Algen – Koolrabi
Bisque – Citroenzeste
Gekarameliseerd witlof – Rode wijn
Witte chocolade – Compote rood fruit
Witte chocolade – Compote rood fruit
Menu – € 65
Signatuur gerecht – € 25
Tarbot – Caviar – Mimosa – Wodka
Menu van 22 januari tot en met 30 janauri 2021
Artisjok – Croutons
Algen – Linzen
Steak tartaar “K”style
Paprika – Meloen
Blini – Zure room
Polourdes – Bouillon – Maggi
Mousseline – Mimosa – Wodka
Supp “Trésor” Caviar 10gr – €15
Halloumi – Tierentyn
Steak tartaar – Gekonfijte sjalot
Wortel – Kriekenbier
Saffraan – Crémeux “Kinnekessuiker”
Bladgoud – Framboos
Champagne – Abrikoos
Chutney – Notenbrood
Extra extra tekst hier
Staat verborgen nu.
Krab – Pale-Ale
Saison de Dottignies – Saison
Lupulus Blanche – Witbier
Petrus Aged pale – Geuze
HãHã
Nieuw-Zeeland – Sauvignon Blanc
Expressieve sauvignon, kruisbes, mango dat we proeven en een toets van citrus in de afdronk.
Sonsierra
Spanje – Tempranillo Blanco
Intens en complex boeket. De mond is fris, volumineus met een fruitige afdronk.
Du Plevaux
Zuid-Afrika – Shiraz
Deze elegante Shiraz met aroma’s van kers en aardbei heeft zachte tonen van pruim die mooi samengaan met het rijke, peperige karakter van de wijn.
Menu van 22 januari tot en met 30 januari 2021.
Gerechtjes door jou heel eenvoudig op tafel getoverd. You’re the chef!
Gekonfijte sjalot – Ingelegde radijs
Palourdes – Maggi – Wintertruffel
Kriekenbier – Kasteelaardappel
Saffraan – Cremeux “Kinnekessuiker”
Aardbei – Yuzu
Menu 3 gangen – € 42
Menu 4 gangen * – € 52
Tarbot – Caviar – Wodka
Apero & tapas box van 22 januari tot en met 30 januari 2021
Gerechtjes door jou heel eenvoudig op tafel getoverd. You’re the chef!
Wasabi
Algen – Limoen
Baverois meloen
Artisjok – Croutons
Wintertruffel – Homemade ketchup
Kip “Korean” Style
Bladgoud – framboos
Tapas box – € 38
Apero & Tapas Champagne box – Cuvée Aurélie € 88
Apero & Tapas box – Strijdersgin – € 68
Apero & Tapas box – Bieren – € 68
Menu van 12 februari tot en met 15 februari 2021.
Tartaar runds – Kappertjes
Paprika – Gel appel
Joselito ham
Algen – Koolrabi
Bisque – Citroenzeste
Gekarameliseerd witlof – Rode wijn
Witte chocolade – Compote rood fruit
Witte chocolade – Compote rood fruit
Menu – € 65
Signatuur gerecht – € 25
Tarbot – Caviar – Mimosa – Wodka
Menu van 22 januari tot en met 30 janauri 2021
Artisjok – Croutons
Algen – Linzen
Steak tartaar “K”style
Paprika – Meloen
Blini – Zure room
Polourdes – Bouillon – Maggi
Mousseline – Mimosa – Wodka
Supp “Trésor” Caviar 10gr – €15
Halloumi – Tierentyn
Steak tartaar – Gekonfijte sjalot
Wortel – Kriekenbier
Saffraan – Crémeux “Kinnekessuiker”
Bladgoud – Framboos
Champagne – Abrikoos
Chutney – Notenbrood
Extra extra tekst hier
Staat verborgen nu.
Krab – Pale-Ale
Saison de Dottignies – Saison
Lupulus Blanche – Witbier
Petrus Aged pale – Geuze
HãHã
Nieuw-Zeeland – Sauvignon Blanc
Expressieve sauvignon, kruisbes, mango dat we proeven en een toets van citrus in de afdronk.
Sonsierra
Spanje – Tempranillo Blanco
Intens en complex boeket. De mond is fris, volumineus met een fruitige afdronk.
Du Plevaux
Zuid-Afrika – Shiraz
Deze elegante Shiraz met aroma’s van kers en aardbei heeft zachte tonen van pruim die mooi samengaan met het rijke, peperige karakter van de wijn.
* Helaas kunnen wij met onze take-me-out gerechten niet met alle intoleranties en dieetwensen rekening houden.
Gelieve eerst telefonisch contact op te nemen om de mogelijkheden te bekijken.
U kan gerechten bestellen voor vrijdag en zaterdag.
Bestellingen kunnen heel de week geplaatst worden en dit tot donderdagavond 17u.
Om evenwel zeker te zijn van uw bestelling zouden we zelfs aanraden om niet te lang te wachten met bestellen. Om een goede service te garanderen werken we namelijk met een maximumcapaciteit.
Afhalen gebeurt door telkens door 1 persoon op het adres van
Restaurant Kris – Turnhoutsebaan 189, 2460 Kasterlee.
—
Op zaterdag hebben wij een afhaalpunt in Dessel Witgoor dit ook tussen 16u & 18u.
Deze bestellingen kunnen echter wel enkel per mail of telefonisch geplaatst worden!
Uiteraard met respect voor “social distancing”!
Heeft u besteld via Resengo, dan hebt u een tijdslot gekregen.
Anders wordt dit via mail of telefonisch meegedeeld.
Alvast bedankt voor uw bestelling!
Turnhoutsebaan 189
2460 Kasterlee
België
Ma, zat & zon // 12u00 tot 13u30
Ma tot zon // 19u00 tot 20u30
Dinsdag & woensdag: gesloten (groepen op aanvraag)