fbpx
CULINAIR GENIETEN

Menu

Ontdek onze verschillende menu’s die met grote zorg en passie voor u zijn gecreëerd met de beste producten. Aangepaste wijnen, sappen of bieren zijn steeds mogelijk.

Maakt u liever zelf een keuze, dan is er ons à la carte menu.

Maak uw keuze

Puur genieten

Puur genieten

Een heerlijke combinatie van het land en de zee.
Helaas is het voor ons niet mogelijk om een volledig vis of vlees menu te voorzien,

Fingerfood & Amuses

Ombervis

Beurre noisette – Grapefruit – Avocadoschuim 

Terrine spinazie

Zoetzure zilverui – ijspoeder mierikswortel – Vinaigrette karnemelk

Hoppescheuten

Hollandse garnaal – Strijdersbier – Bianchetto truffel 

Wagyu A5*

Langoustine – Krokant sambal – Asperges

Eendenborst

Zwarte bonen – Aardpeer – Roodloof

Structuren rabarber

Amandelroom – Crémeux – Kaneelijs

 

Menu 5 gangen  – €89
Aangepaste wijn €40
Aangepaste bier €35
Alcoholvrij pairing €35 

Menu 6 gangen* – €115
Aangepaste wijn €50
Aangepaste bier €45
Alcoholvrije paring €45
 
Onze aangepaste dranken zijn tot en met het hoofdgerecht.

Kaaskaart Van Tricht i.p.v. dessert – €14
Kaaskaart Van Tricht & dessert – €18

Een kaart met een selectie van 12 kazen zorgvuldig uitgekozen door de Chef waar u onbeperkt uit kan kiezen.
Groene ontdekking

Groene Ontdekking

U kan steeds kiezen voor ons culinair vegetarisch menu, maar mogen wij u vragen wanneer er een strikte vegetariër zich in u gezelschap bevindt dit bij reservatie door te geven? Zo kunnen wij alvast onze amuses en fingerfood aanpassen.

Fingerfood & Amuses

Broccoli

Pannacotta – Avocadoschuim – Gel limoen

Terrine spinazie

Zoetzure zilverui – Ijspoeder mierikswortel – Vinaigrette 

Hoppescheuten

Strijdersbier – Bianchetto Truffel

Asperges*

Gebrande geitenkaas – Rode biet – Krokant sambal 

Millefeuille

Pompoen – Roodloof – Morilles

Structuren rabarber

Amandelroom – Crémeux – Kaneelijs

Snoepjeskar

Huisgemaakte likeuren

Menu 5 gangen  – €89
Aangepaste wijn  €40
Aangepaste bier  €35
Alcoholvrije pairing €35

Menu 6 gangen* – €115
Aangepaste wijn  €50
Aangepaste bier €45
Alcoholvrije pairing €45
Onze aangepaste dranken zijn tot en met het hoofdgerecht.

Kaaskaart Van Tricht i.p.v. dessert – €14
Kaaskaart Van Tricht & dessert – €18

Een kaart met een selectie van 12 kazen zorgvuldig uitgekozen door de Chef waaruit u onbeperkt kan kiezen.

Seizoensmenu

Seizoensmenu

Dit menu serveren wij niet op vrijdag & zaterdagavond.

Amuses – Fingerfood

Ganzenlever

Terrine – Peperkoek – Compote

Terrine Spinazie

Mierikswortel – Vinaigrette 

Verfrissing

Ijsgekoelde calvados

Schartong

Waterzooi – Garnalen

Nectarine

Mascarpone – Sorbet

Seizoensmenu – €70
Aangepaste wijn, bier of sap  €27

Onze aangepaste dranken zijn tot en met het hoofdgerecht.

Kaaskaart Van Tricht i.p.v. dessert – €14
Kaaskaart Van Tricht & dessert – €18
Een kaart met een selectie van 12 zorgvuldig uitgekozen kazen door de Chef waaruit u onbeperkt kan kiezen.

Lunch

Lunch

U kan bij ons terecht voor een lunchmenu, gemaakt met dagverse producten naargelang het seizoen.

Heeft u weinig tijd geef het aan bij binnenkomst en wij doen het nodige!

3 gangen - € 50

Aangepaste wijnen / bier  / sappen € 19

4 gangen - € 60

Aangepaste wijnen / bier / sappen € 24

Op zon & feestdagen serveren we geen lunchmenu maar, kan u kiezen tussen onze seizoensmenu, signatuurmenu’s of onze à la carte.

Op speciale feestdagen serveren wij enkel het voorzien feestmenu.

À la carte

À La Carte

Beste gasten,

Wij hebben weer een volledig vernieuwde à la carte.
Mogen wij u vragen om op zaterdagavond een keuze te maken uit voor-en hoofdgerecht. 

Voorgerechten

Hoppescheuten

Hollandse garnalen – Strijdersbier – Bianchetto truffel

Ganzenlever

Terrine – Peperkoek – Brunch koffie – Compote

Broccoli

Pannacotta – Avocadoschuim – Gel limoen

Wagyu A5

Tartaar – Langoustine – Krokant sambal

Royal Belgian "Oscietra” Caviar 50gr

Roerei – Truffel  – Vodka

Hoofdgerechten

Wilde gamba

à la plancha – Bisque – Daslook

Scharfilet

Waterzooi – Asperges – Morilles – Royal Belgium “Platinium” Caviar

Eendenborst

Zwarte bonen – Aardpeer – Roodloof

Wagyu A5

Entrecote – Slahart – Pommes pont neuf

Millifeuille

Pompoen – Roodloof – Morilles

Rund "Dexter" 4 weken gerijpt

Desserten

Structuren rabarber

Amandelroom – Crémeux – Kaneelijs

Nectarine

Sorbet – Kersen – Mascarpone 

Kaas "Van Tricht"

 Keuze uit 12 zorgvuldig gekozen kazen door de Chef – Chutney – Notenbrood

Maak uw keuze

Puur genieten

Puur genieten

Een heerlijke combinatie van het land en de zee.
Helaas is het voor ons niet mogelijk om een volledig vis of vlees menu te voorzien,

Fingerfood & Amuses

Ombervis

Beurre noisette – Grapefruit – Avocadoschuim 

Terrine spinazie

Zoetzure zilverui – ijspoeder mierikswortel – Vinaigrette karnemelk

Hoppescheuten

Hollandse garnaal – Strijdersbier – Bianchetto truffel 

Wagyu A5*

Langoustine – Krokant sambal – Asperges

Eendenborst

Zwarte bonen – Aardpeer – Roodloof

Structuren rabarber

Amandelroom – Crémeux – Kaneelijs