fbpx
CULINAIR GENIETEN

Menu

Ontdek onze verschillende menu’s die met grote zorg en passie voor u zijn gecreëerd met de beste producten. Aangepaste wijnen, sappen of bieren zijn steeds mogelijk.

Maakt u liever zelf een keuze, dan is er ons à la carte menu.

Maak uw keuze

Puur genieten

Puur genieten

Fingerfood & Amuses

Kweriman

Gazpacho – Radijs – Krokant

Zonnevis

Quinoa – Zeekraal – Ruccola

Pladijs op de graat gebakken

Asperge – Mossel – Miso

Kalfszwezerik*

Kwartel – Banyuls – Iberico “Casalba”

Zomerhert

Vlierbessenjus – Bietstructuren – Hanenkam

Citroentaart "K"Style

Crumble – Crémeux – Framboos

Oester €29

Royal Belgium Caviar “Platinium” – Truffel – Roerei

Menu 5 gangen  – €84
Aangepaste wijn €39
Aangepaste bier/sap €35

Menu 5 gangen & Signatuur – €113
Aangepaste wijn €51
Aangepaste bier/sap €43

Menu 6 gangen* – €101
Aangepaste wijn €46
Aangepaste bier/sap €43

Menu 6 gangen & Signatuur* – €130
Aangepaste wijn €57
Aangepaste bier/sap €50 

Onze aangepaste dranken zijn tot en met het hoofdgerecht.

Kaaskaart Van Tricht i.p.v. dessert – €11
Kaaskaart Van Tricht & dessert – €16

Een kaart met een selectie van 12 kazen zorgvuldig uitgekozen door de Chef waar u onbeperkt uit kan kiezen.
Groene ontdekking

Groene Ontdekking

U kan steeds kiezen voor ons culinair vegetarisch menu, maar mogen wij u vragen wanneer er een strikte vegetariër zich in u gezelschap bevindt dit bij reservatie door te geven? Zo kunnen wij alvast onze amuses en fingerfood aanpassen.

Fingerfood & Amuses

Gazpacho

Quinoa – Watermeloen – Radijs

Palmhart

Geroosterd – Ruccola – Enoki

Gorgonzola

Marmelade – Aubergine – Porto

Groene asperge*

Edamame – Aardbei – Zeekraal

Courgettebloem

Jackfruit – Chioggiabiet – Curry

Citroentaart "K"Style

Crumble – Crémeux – Framboos

Snoepjeskar

Huisgemaakte likeuren

Zomertruffel €29

Risotto – Hanenkam – Parmezaan 

Menu 5 gangen  – €84
Aangepaste wijn  €39
Aangepaste bier/sap  €35

Menu 5 gangen & Signatuur  – €113
Aangepaste wijn  €51
Aangepaste bier/sap  €43

Menu 6 gangen* – €101
Aangepaste wijn  €46
Aangepaste bier/sap €43

Menu 6 gangen & Signatuur* – €130
Aangepaste wijn  €57
Aangepaste bier/sap €50 

Onze aangepaste dranken zijn tot en met het hoofdgerecht.

Kaaskaart Van Tricht i.p.v. dessert – €11
Kaaskaart Van Tricht & dessert – €16

Een kaart met een selectie van 12 kazen zorgvuldig uitgekozen door de Chef waaruit u onbeperkt kan kiezen.

Zomermenu

Zomermenu

Een gastronomisch menu op het ritme van het seizoen.

Dit menu serveren wij niet op vrijdag & zaterdagavond.

Amuses – Fingerfood

Gazpacho

Hardervis – Watermeloen – Radijs

Ganzenlever

Gebakken – Marmelade – Banyuls

Verfrissing

Sorbet

Kwartel

Krieltjes – Rode biet – Rode wijn

Verloren brood

Banaan – Pisang – Chocolade ijs

Zomer menu – €67
Aangepaste wijn, bier of sap  €27

Onze aangepaste dranken zijn tot en met het hoofdgerecht.

Kaaskaart Van Tricht i.p.v. dessert – €11
Kaaskaart Van Tricht & dessert – €16

Een kaart met een selectie van 12 zorgvuldig uitgekozen kazen door de Chef waaruit u onbeperkt kan kiezen.
Lunch

Lunch

U kan bij ons terecht voor een lunchmenu, gemaakt met dagverse producten naargelang het seizoen.

Heeft u weinig tijd geef het aan bij binnenkomst en wij doen het nodige!

3 gangen - € 45

Aangepaste wijnen / bier  / sappen € 19

4 gangen - € 55

Aangepaste wijnen / bier / sappen € 24

Op zon & feestdagen serveren we geen lunchmenu maar, kan u kiezen tussen onze smaakwandeling, signatuurmenu’s of onze á la carte.

Op Valentijnsdag serveren wij enkel ons Valentijnsmenu.

À La Carte

À La Carte

Op vrijdag & zaterdagavond vragen wij u beleefd om een keuze te maken uit voor & hoofdgerecht.

 

Voorgerechten

Kweriman

Tartaar – Gazpacho – Gegrilde watermeloen

Gebakken ganzenlever

Marmelade aubergine – Banyuls

Groene asperge

Edamame – Aardbei – Zeekraal – Tom Katsu   

Oester

Royal Belgium “Platinium Caviar” – Roerei – Truffel

Royal Belgian "Oscietra” Caviar 30gr

Roerei – Truffel  – Vodka

Hoofdgerechten

Pladijs

Asperge – Mossel – Miso

Tarbot

Dijonaise – Edamame – Platinium Caviar  

Risotto

Zomertruffel – Parmazaan – Hanenkam

Zomerhert

Structuren van biet – Vlierbessenjus – Zomertruffel

Zwezerik

Spitskool – Tamarindesaus – Iberico

Rund "Dexter" 4 weken gerijpt

 Slahart – Gebakken krieltjes

Desserten

Citroentaart "K"Style

Crumble – Crémeux – Framboos

Verloren brood

Banaan – Pisang – Chocolade ijs

Kaas "Van Tricht"

 Keuze uit 12 zorgvuldig gekozen kazen door de Chef – Chutney – Notenbrood

Maak uw keuze

Puur genieten

Puur genieten

Fingerfood & Amuses

Kweriman

Gazpacho – Radijs – Krokant

Zonnevis

Quinoa – Zeekraal – Ruccola

Pladijs op de graat gebakken

Asperge – Mossel – Miso