fbpx
CULINAIR GENIETEN

Menu

Ontdek onze verschillende menu’s die met grote zorg en passie voor u zijn gecreëerd met de beste producten. Aangepaste wijnen, sappen of bieren zijn steeds mogelijk.

Maakt u liever zelf een keuze, dan is er ons à la carte menu.

Maak uw keuze

Kerstmis

Kerstmenu

Fingerfood & Amuses

Cannelloni

Kingkrab – Sneeuwkrab – Yuzu

Gelakt buikspek

Groene pickles – Scheermes

Langoustine

Quinoa – Salsa

Ravioli

Wintertruffel – Parmazaan

Frappé

Fazant

“Fine champagne” – Gratin

Rode vruchten

Gegratineerd – Amandel

Koffie

Kerst buche

Menu – €120 p.p.
Aangepaste wijn  €45
Aangepaste bieren/sappen  €38

Wij serveren dit menu op kerstavond en kerstmiddag.

Kaaskaart Van Tricht i.p.v. dessert – €10
Kaaskaart Van Tricht & dessert – €14

Een kaart met een selectie van 10 kazen zorgvuldig uitgekozen door de Chef.
U kunt uitsluitend telefonisch reserveren op het nummer 014/75.34.68 of  via mail naar info@restaurant-kris.be.
Oudjaar

Oud op nieuw

Champagne Cuvée Aurélie

Blini- Caviar
Garnaal -Whiskey
Watermeloen – Feta
Bouillabaise Rouille
Mosterddip – Zuurdesem

Belgisch witblauw

Platinium Caviar – Olijfhout

Langoustine

Quinoa – Salsa

Zeebaars

Saffraan – Krokant

Tarbot

Artisjok – Girolles

Wintertruffel

Flammküchen – Za’atar

Parmentier

Ganzenlever – Opperdoezer

Wagyu

Pont-neuf – Béarnaise

Champagne

Bladgoud – Dulcey

Koffie & versnaperingen

Champagne op het nieuwe jaar

Menu all-in – €285 p.p.
U heeft de keuze uit ons aangepaste luxe wijnen, bieren of sappen.

Wij serveren dit menu op oudjaar.
U kunt uitsluitend telefonisch reserveren op het nummer 014/75.34.68 of  via mail naar info@restaurant-kris.be.
Puur genieten

Puur genieten

Fingerfood & Amuses

Cannelloni

Kingkrab – Sneeuwkrab – Yuzu

Coquilles

Zeeuwse mossel – Saffraan – Rijstcake 

Rode mul

Hoorntrompet – Roodloof – Pinda

Ganzenlever 2x*

Gebakken & Infuus Port – Terrine & Peperkoek

Kwartel

Aubergine – Eekhoorntjesbrood – Truffel

Boule de Berlin "K"Style

Mango – Amaretto

Wintertruffel

Flammküchen – Zha’atar

Menu 5 gangen  – €80
Aangepaste wijn  €35
Aangepaste bier/sap  €30

Menu 6 gangen* – €98
Aangepaste wijn  €45
Aangepaste bier/sap €38

Onze aangepaste dranken zijn tot en met het hoofdgerecht.

Signatuurgerecht – €25
Kaaskaart Van Tricht i.p.v. dessert – €10
Kaaskaart Van Tricht & dessert – €14 

Een kaart met een selectie van 10 kazen zorgvuldig uitgekozen door de Chef.
Groene ontdekking

Groene Ontdekking

U kan steeds kiezen voor ons culinair vegetarisch menu, maar mogen wij u vragen wanneer er een strikte vegetariër zich in u gezelschap bevindt dit bij reservatie door te geven? Zo kunnen wij alvast onze amuses en fingerfood aanpassen.

Fingerfood & Amuses

Cannelloni

Wortel – Yuzu 

Buratta

Druivenspies – Sherry – Basilicum 

Kreeftenzwam

Hoorntrompet – Roodlof – Pinda 

Artisjok*

Palmhart – Jackfruit – Saffraan

Aubergine

Paprika – Eekhoorntjesbrood – Coulis

Boule de Berlin "K"Style

Mango – Amaretto

Snoepjeskar

Huisgemaakte likeuren

Wintertruffel

Flammküchen – Zha’atar

Menu 5 gangen  – €80
Aangepaste wijn  €35
Aangepaste bier/sap  €30

Menu 6 gangen* – €98
Aangepaste wijn  €45
Aangepaste bier/sap €38

Onze aangepaste dranken zijn tot en met het hoofdgerecht.

Signatuurgerecht €25
Kaaskaart Van Tricht i.p.v. dessert – €11
Kaaskaart Van Tricht & dessert – €14 

Een kaart met een selectie van 10 kazen zorgvuldig uitgekozen door de Chef.
Smaakwandeling

Smaakwandeling

Dit suggestie menu serveren wij op zondag, maandag & donderdagavond.

Een culinair 4 gangen menu naar het humeur van de Chef.

All-in 4 gangen – € 105

Kaaskaart Van Tricht i.p.v. dessert – € 11

Kaaskaart Van Tricht & dessert – € 14

(Huisaperitief, 3 glazen aangepaste wijnen/sappen/bier,
water, koffie of thee).
Supplement Champagne € 5

Lunch

Lunch

U kan bij ons terecht voor een lunchmenu, gemaakt met dagverse producten naargelang het seizoen.

Heeft u weinig tijd geef het aan bij binnenkomst en wij doen het nodige!

3 gangen - € 39

Aangepaste wijnen / bier  / sappen € 18

4 gangen - € 49

Aangepaste wijnen / bier / sappen € 22


We serveren geen lunch op zon & feestdagen.

À La Carte

À La Carte

Vanaf 6 personen vragen wij te kiezen voor 1 van onze menu’s.

Op zaterdagavond vragen wij u een keuze te maken uit voor- en hoofdgerecht.

Voorgerechten

Ganzenlever

Infuus pesto – Peperkoek – Compote

Langoustine

Soesje – Ricard – Caviar “Gold” Label

Geitenkaas

Prei – Mango – lavendel

Kweriman

Taboulé – Ananastomaat – Chlorophyl

Royal Belgian "Platinum" Caviar

Roerei – Zomertruffel – Vodka

Hoofdgerechten

Tarbot

Gegrild – Mousseline – Garnaal – Zeekraal

Tongschar

Zeesap – Girolles – Sherry

Langoust

Kokkels – Pappardelle – Ricard – Joselito 

Chicconette

Balsamico – Chioggiabiet

Zomerree

Ingelegde bessen – Knolselder – Ganzenlever – Truffel

Zwezerik

Krokant – Girolles – Nameko

Wagyu

Slahart – Pont neuf – Dragon

Desserten

Magnum "K" Style

Dame Blanche – Ruby

Gratin

Amandel – Rode vruchten

Tamarillo

Coulis – Vanille – Gekarameliseerd

Kaas "Van Tricht"

 Keuze uit 10 zorgvuldig gekozen kazen door de Chef – Chutney – Notenbrood

Maak uw keuze

Kerstmis

Kerstmenu

Fingerfood & Amuses

Cannelloni

Kingkrab – Sneeuwkrab – Yuzu

Gelakt buikspek

Groene pickles – Scheermes

Langoustine

Quinoa – Salsa

Ravioli

Wintertruffel – Parmazaan

Frappé

Fazant

“Fine champagne” – Gratin

Rode vruchten

Gegratineerd – Amandel

Koffie

Kerst buche

Menu – €120 p.p.
Aangepaste wijn  €45
Aangepaste bieren/sappen  €38

Wij serveren dit menu op kerstavond en kerstmiddag.

Kaaskaart Van Tricht i.p.v. dessert – €10
Kaaskaart Van Tricht & dessert – €14

Een kaart met een selectie van 10 kazen zorgvuldig uitgekozen door de Chef.
U kunt uitsluitend telefonisch reserveren op het nummer 014/75.34.68 of  via mail naar info@restaurant-kris.be.
Oudjaar

Oud op nieuw

Champagne Cuvée Aurélie

Blini- Caviar
Garnaal -Whiskey
Watermeloen – Feta
Bouillabaise Rouille
Mosterddip – Zuurdesem

Belgisch witblauw

Platinium Caviar – Olijfhout

Langoustine

Quinoa – Salsa

Zeebaars

Saffraan – Krokant

Tarbot

Artisjok – Girolles

Wintertruffel

Flammküchen – Za’atar

Parmentier

Ganzenlever – Opperdoezer

Wagyu

Pont-neuf – Béarnaise

Champagne

Bladgoud – Dulcey

Koffie & versnaperingen

Champagne op het nieuwe jaar

Menu all-in – €285 p.p.
U heeft de keuze uit ons aangepaste luxe wijnen, bieren of sappen.

Wij serveren dit menu op oudjaar.
U kunt uitsluitend telefonisch reserveren op het nummer 014/75.34.68 of  via mail naar info@restaurant-kris.be.
Puur genieten

Puur genieten

Fingerfood & Amuses

Cannelloni

Kingkrab – Sneeuwkrab – Yuzu

Coquilles

Zeeuwse mossel – Saffraan – Rijstcake 

Rode mul

Hoorntrompet – Roodloof – Pinda

Ganzenlever 2x*

Gebakken & Infuus Port – Terrine & Peperkoek

Kwartel

Aubergine – Eekhoorntjesbrood – Truffel

Boule de Berlin "K"Style

Mango – Amaretto

Wintertruffel

Flammküchen – Zha’atar

Menu 5 gangen  – €80
Aangepaste wijn  €35
Aangepaste bier/sap  €30

Menu 6 gangen* – €98
Aangepaste wijn  €45
Aangepaste bier/sap €38

Onze aangepaste dranken zijn tot en met het hoofdgerecht.

Signatuurgerecht – €25
Kaaskaart Van Tricht i.p.v. dessert – €10
Kaaskaart Van Tricht & dessert – €14 

Een kaart met een selectie van 10 kazen zorgvuldig uitgekozen door de Chef.
Groene ontdekking

Groene Ontdekking

U kan steeds kiezen voor ons culinair vegetarisch menu, maar mogen wij u vragen wanneer er een strikte vegetariër zich in u gezelschap bevindt dit bij reservatie door te geven? Zo kunnen wij alvast onze amuses en fingerfood aanpassen.

Fingerfood & Amuses

Cannelloni

Wortel – Yuzu 

Buratta

Druivenspies – Sherry – Basilicum 

Kreeftenzwam

Hoorntrompet – Roodlof – Pinda 

Artisjok*

Palmhart – Jackfruit – Saffraan

Aubergine

Paprika – Eekhoorntjesbrood – Coulis

Boule de Berlin "K"Style

Mango – Amaretto

Snoepjeskar

Huisgemaakte likeuren

Wintertruffel

Flammküchen – Zha’atar

Menu 5 gangen  – €80
Aangepaste wijn  €35
Aangepaste bier/sap  €30

Menu 6 gangen* – €98
Aangepaste wijn  €45
Aangepaste bier/sap €38

Onze aangepaste dranken zijn tot en met het hoofdgerecht.

Signatuurgerecht €25
Kaaskaart Van Tricht i.p.v. dessert – €11
Kaaskaart Van Tricht & dessert – €14 

Een kaart met een selectie van 10 kazen zorgvuldig uitgekozen door de Chef.
Smaakwandeling

Smaakwandeling

Dit suggestie menu serveren wij op zondag, maandag & donderdagavond.

Een culinair 4 gangen menu naar het humeur van de Chef.

All-in 4 gangen – € 105

Kaaskaart Van Tricht i.p.v. dessert – € 11

Kaaskaart Van Tricht & dessert – € 14

(Huisaperitief, 3 glazen aangepaste wijnen/sappen/bier,
water, koffie of thee).
Supplement Champagne € 5

Lunch

Lunch

U kan bij ons terecht voor een lunchmenu, gemaakt met dagverse producten naargelang het seizoen.

Heeft u weinig tijd geef het aan bij binnenkomst en wij doen het nodige!

3 gangen - € 39

Aangepaste wijnen / bier  / sappen € 18

4 gangen - € 49

Aangepaste wijnen / bier / sappen € 22


We serveren geen lunch op zon & feestdagen.

À La Carte

À La Carte

Vanaf 6 personen vragen wij te kiezen voor 1 van onze menu’s.

Op zaterdagavond vragen wij u een keuze te maken uit voor- en hoofdgerecht.

Voorgerechten

Ganzenlever

Infuus pesto – Peperkoek – Compote

Langoustine

Soesje – Ricard – Caviar “Gold” Label

Geitenkaas

Prei – Mango – lavendel

Kweriman

Taboulé – Ananastomaat – Chlorophyl

Royal Belgian "Platinum" Caviar

Roerei – Zomertruffel – Vodka

Hoofdgerechten

Tarbot

Gegrild – Mousseline – Garnaal – Zeekraal

Tongschar

Zeesap – Girolles – Sherry

Langoust

Kokkels – Pappardelle – Ricard – Joselito 

Chicconette

Balsamico – Chioggiabiet

Zomerree

Ingelegde bessen – Knolselder – Ganzenlever – Truffel

Zwezerik

Krokant – Girolles – Nameko

Wagyu

Slahart – Pont neuf – Dragon

Desserten

Magnum "K" Style

Dame Blanche – Ruby

Gratin

Amandel – Rode vruchten

Tamarillo

Coulis – Vanille – Gekarameliseerd

Kaas "Van Tricht"

 Keuze uit 10 zorgvuldig gekozen kazen door de Chef – Chutney – Notenbrood

* Heeft u bepaalde allergieën of speciale wensen, laat het ons weten bij uw reservatie, dit om eventuele vertraging en een supplement te vermijden.

Daar wij werken met dagverse producten kan het mogelijk zijn dat de samenstelling van onze gerechten een lichte wijziging ondergaan.