fbpx
CULINAIR GENIETEN

Menu

Ontdek onze verschillende menu’s die met grote zorg en passie voor u zijn gecreëerd met de beste producten. Aangepaste wijnen, sappen of bieren zijn steeds mogelijk.

Maakt u liever zelf een keuze, dan is er ons à la carte menu.

Maak uw keuze

Puur genieten

Puur genieten

Op donderdag 1 juli heropenen wij eindelijk terug onze deuren

U kan alvast hier onze vernieuwde menu’s bekijken.

Fingerfood & Amuses

Mozzarella

Structuren komkommer – Espuma

Langoustine

Quinoa – Zomersalsa

Staartvis

Saffraan – Fingerlime

Royal Belgian "Platinum" Caviar*

Handgepelde garnalen – Mousseline

Zwartpootkip

Kalfszwezerik – Ganzenlever – Zomertruffel

Millefeuille

Guave – Braambes

Menu 5 gangen  – 80€

Aangepaste wijn / bier / sappen €35

Menu 6 gangen * – 98€
Aangepaste wijn / bier / sappen €42

Aangepaste wijnen / bieren / sappen
zijn tot en met het hoofdgerecht.

Kaaskaart Van Tricht i.p.v. dessert – €11
Kaaskaart Van Tricht & dessert – €14 

Een kaart met een selectie van 10 kazen zorgvuldig uitgekozen door de Chef.
Groene ontdekking

Groene Ontdekking

U kan steeds kiezen voor ons culinair vegetarisch menu, maar mogen wij u vragen wanneer er een strikte vegetariër zich in u gezelschap bevindt dit bij reservatie door te geven? Zo kunnen wij alvast onze amuses en fingerfood aanpassen.

Fingerfood & Amuses

Mozzarella

Structuren van komkommer – Espuma

Koolrabi

Quinoa – Zomersalsa

Ravioli

Citrus – Lamsoren

Gestold hoeve-ei*

Soldaatjes – Zomertruffel

Aubergine

Courgette – Tomaat

Millefeuille

Guave – Braambes

Snoepjeskar

Huisgemaakte likeuren

 

Menu 5 gangen  – 80€

Aangepaste wijn / bier / sappen €35

Menu 6 gangen * – 98€
Aangepaste wijn / bier / sappen €42

Aangepaste wijnen / bieren / sappen
zijn tot en met het hoofdgerecht.

Kaaskaart Van Tricht i.p.v. dessert – €11
Kaaskaart Van Tricht & dessert – €14 

Een kaart met een selectie van 10 kazen zorgvuldig uitgekozen door de Chef.
Smaakwandeling

Smaakwandeling

Dit suggestie menu serveren wij op zondag, maandag & donderdagavond.

Een culinair 3 of 4 gangen menu naar het humeur van de Chef.

All-in 3 gangen – € 83
All-in 4 gangen * – € 98

Kaaskaart Van Tricht i.p.v. dessert – € 11

Kaaskaart Van Tricht & dessert – € 14

 

(Huisaperitief, 2/3 glazen aangepaste wijnen/sappen/bier,
water, koffie of thee).
Supplement Champagne € 5

Lunch

Lunch

U kan bij ons terecht voor een lunchmenu, gemaakt met dagverse producten naargelang het seizoen.

Heeft u weinig tijd geef het aan bij binnenkomst en wij doen het nodige!

3 gangen - € 37

Aangepaste wijnen / bier  / sappen € 18

4 gangen - € 48

Aangepaste wijnen / bier / sappen € 22


We serveren geen lunch op zon & feestdagen.

À La Carte

À La Carte

Vanaf 6 personen vragen wij te kiezen voor 1 van onze menu’s.

Voorgerechten

Ganzenlever

Infuus pesto – Peperkoek – Rode vruchten

Langoustine

Noordzeekrab – Quinoa – Salsa

Hoeve-ei

Sjalot – Zomertruffel

Mozzarella

Komkommer – Espuma – Radijs 

Royal Belgian "Platinum" Caviar

Roerei – Zomertruffel – Vodka

Hoofdgerechten

Tarbot

Mousseline – Handgepelde garnaal

Staartvis

Saffraan – Limoencaviaar

Langoustine

Noordzeekrab – Quinoa – Salsa

Aubergine

Courgette – Tomaat – Fingerlime

Zwartpootkip

Gerookte ganzenlever – “Fine Champagne” – Zomertruffel

Zwezerik

Krokant – Wortel – Rode wijn

Wagyu

Slahart – Pont neuf – Dragon

Desserten

Dame Blanche

Vanille – Chocolade – Slagroom

Rode vruchten

Gratin – Amandel – Vanille 

Duizendblad

Guave – Braambes – Yoghurt

Tamarillo

Coulis – Vanille – Gekarameliseerd

Kaas "Van Tricht"

 Keuze uit 10 zorgvuldig gekozen kazen door de Chef – Chutney – Notenbrood

Maak uw keuze

Puur genieten

Puur genieten

Op donderdag 1 juli heropenen wij eindelijk terug onze deuren

U kan alvast hier onze vernieuwde menu’s bekijken.

Fingerfood & Amuses

Mozzarella

Structuren komkommer – Espuma

Langoustine

Quinoa – Zomersalsa

Staartvis

Saffraan – Fingerlime

Royal Belgian "Platinum" Caviar*

Handgepelde garnalen – Mousseline

Zwartpootkip

Kalfszwezerik – Ganzenlever – Zomertruffel

Millefeuille

Guave – Braambes

Menu 5 gangen  – 80€

Aangepaste wijn / bier / sappen €35

Menu 6 gangen * – 98€
Aangepaste wijn / bier / sappen €42

Aangepaste wijnen / bieren / sappen
zijn tot en met het hoofdgerecht.

Kaaskaart Van Tricht i.p.v. dessert – €11
Kaaskaart Van Tricht & dessert – €14 

Een kaart met een selectie van 10 kazen zorgvuldig uitgekozen door de Chef.
Groene ontdekking

Groene Ontdekking

U kan steeds kiezen voor ons culinair vegetarisch menu, maar mogen wij u vragen wanneer er een strikte vegetariër zich in u gezelschap bevindt dit bij reservatie door te geven? Zo kunnen wij alvast onze amuses en fingerfood aanpassen.

Fingerfood & Amuses

Mozzarella

Structuren van komkommer – Espuma

Koolrabi

Quinoa – Zomersalsa

Ravioli

Citrus – Lamsoren

Gestold hoeve-ei*

Soldaatjes – Zomertruffel

Aubergine

Courgette – Tomaat

Millefeuille

Guave – Braambes

Snoepjeskar

Huisgemaakte likeuren

 

Menu 5 gangen  – 80€

Aangepaste wijn / bier / sappen €35

Menu 6 gangen * – 98€
Aangepaste wijn / bier / sappen €42

Aangepaste wijnen / bieren / sappen
zijn tot en met het hoofdgerecht.

Kaaskaart Van Tricht i.p.v. dessert – €11
Kaaskaart Van Tricht & dessert – €14 

Een kaart met een selectie van 10 kazen zorgvuldig uitgekozen door de Chef.
Smaakwandeling

Smaakwandeling

Dit suggestie menu serveren wij op zondag, maandag & donderdagavond.

Een culinair 3 of 4 gangen menu naar het humeur van de Chef.

All-in 3 gangen – € 83
All-in 4 gangen * – € 98

Kaaskaart Van Tricht i.p.v. dessert – € 11

Kaaskaart Van Tricht & dessert – € 14

 

(Huisaperitief, 2/3 glazen aangepaste wijnen/sappen/bier,
water, koffie of thee).
Supplement Champagne € 5

Lunch

Lunch

U kan bij ons terecht voor een lunchmenu, gemaakt met dagverse producten naargelang het seizoen.

Heeft u weinig tijd geef het aan bij binnenkomst en wij doen het nodige!

3 gangen - € 37

Aangepaste wijnen / bier  / sappen € 18

4 gangen - € 48

Aangepaste wijnen / bier / sappen € 22


We serveren geen lunch op zon & feestdagen.

À La Carte

À La Carte

Vanaf 6 personen vragen wij te kiezen voor 1 van onze menu’s.

Voorgerechten

Ganzenlever

Infuus pesto – Peperkoek – Rode vruchten

Langoustine

Noordzeekrab – Quinoa – Salsa

Hoeve-ei

Sjalot – Zomertruffel

Mozzarella

Komkommer – Espuma – Radijs 

Royal Belgian "Platinum" Caviar

Roerei – Zomertruffel – Vodka

Hoofdgerechten

Tarbot

Mousseline – Handgepelde garnaal

Staartvis

Saffraan – Limoencaviaar

Langoustine

Noordzeekrab – Quinoa – Salsa

Aubergine

Courgette – Tomaat – Fingerlime

Zwartpootkip

Gerookte ganzenlever – “Fine Champagne” – Zomertruffel

Zwezerik

Krokant – Wortel – Rode wijn

Wagyu

Slahart – Pont neuf – Dragon

Desserten

Dame Blanche

Vanille – Chocolade – Slagroom

Rode vruchten

Gratin – Amandel – Vanille 

Duizendblad

Guave – Braambes – Yoghurt

Tamarillo

Coulis – Vanille – Gekarameliseerd

Kaas "Van Tricht"

 Keuze uit 10 zorgvuldig gekozen kazen door de Chef – Chutney – Notenbrood

* Heeft u bepaalde allergieën of speciale wensen, laat het ons weten bij uw reservatie, dit om eventuele vertraging en een supplement te vermijden.

Daar wij werken met dagverse producten kan het mogelijk zijn dat de samenstelling van onze gerechten een lichte wijziging ondergaan.