fbpx
CULINAIR GENIETEN

Menu

Ontdek onze verschillende menu’s die met grote zorg en passie voor u zijn gecreëerd met de beste producten. Aangepaste wijnen, sappen of bieren zijn steeds mogelijk.

Maakt u liever zelf een keuze, dan is er ons à la carte menu.

Maak uw keuze

Puur genieten

Puur genieten

Fingerfood & Amuses

Tonijn “Bleufin Toro”

Tuille – Granaatappel – Rode biet

Babykreeft*

Verjus – Oester – Wakame

Zeebaars

Bouchot mossel – Ratatouille – Venkel

Gelakt buikspek

Chorizo – Snijboon – Ponzu

Rund “Dexter”

Pont-neuf – Choron – Slahart

Coupe Romanoff

Aardbei – Vodka – Yuzu

Langoustine €29

Royal Belgium Caviar – Bisque – Andijvie

 

Menu 5 gangen  – €80
Aangepaste wijn  €37
Aangepaste bier/sap  €34

Menu 5 gangen & Signatuur  – €109
Aangepaste wijn  €45
Aangepaste bier/sap  €42

 

Menu 6 gangen* – €98
Aangepaste wijn  €45
Aangepaste bier/sap €42

Menu 6 gangen & Signatuur* – €127
Aangepaste wijn  €55
Aangepaste bier/sap €50 

Onze aangepaste dranken zijn tot en met het hoofdgerecht.

Kaaskaart Van Tricht i.p.v. dessert – €10
Kaaskaart Van Tricht & dessert – €15

Een kaart met een selectie van 12 kazen zorgvuldig uitgekozen door de Chef.
Groene ontdekking

Groene Ontdekking

U kan steeds kiezen voor ons culinair vegetarisch menu, maar mogen wij u vragen wanneer er een strikte vegetariër zich in u gezelschap bevindt dit bij reservatie door te geven? Zo kunnen wij alvast onze amuses en fingerfood aanpassen.

Fingerfood & Amuses

Sushi

Groene asperge – Granaatappel – Wakame

Halloumi*

Waterkers – Rode biet – Walnoot

Ratatouille

Verjus – Slahart – Tomaat

Bloemkool

Gele curry – Kikkererwt – Rode linzen

Ricotta

Cèpes – Prei – Tandoori

Coupe Romanoff

Aardbei – Vodka – Yuzu

Snoepjeskar

Huisgemaakte likeuren

Langoustine €29

Royal Belgium Caviar – Bisque – Andijvie 

Menu 5 gangen  – €80
Aangepaste wijn  €37
Aangepaste bier/sap  €34

Menu 5 gangen & Signatuur  – €109
Aangepaste wijn  €45
Aangepaste bier/sap  €42

Menu 6 gangen* – €98
Aangepaste wijn  €45
Aangepaste bier/sap €42

Menu 6 gangen & Signatuur* – €127
Aangepaste wijn  €55
Aangepaste bier/sap €50 

Onze aangepaste dranken zijn tot en met het hoofdgerecht.

Kaaskaart Van Tricht i.p.v. dessert – €10
Kaaskaart Van Tricht & dessert – €15

Een kaart met een selectie van 12 kazen zorgvuldig uitgekozen door de Chef.

Zomermenu

Zomermenu

Een gastronomisch suggestie menu op het ritme van het seizoen.

Dit menu serveren wij niet op zaterdagavond.

Amuses – Fingerfood

Babykreeft

Waterkers – Nicola

Zeebaars

Gele curry – Bloemkool

Sorbet

Groene appel

Gelakt buikspek

Slahart – Aardappelmousseline

Rijstpap

Créme van kinnekenssuiker – Saffraanijs

Zomer menu – €64
Aangepaste wijn, bier of sap  €25

Onze aangepaste dranken zijn tot en met het hoofdgerecht.

Kaaskaart Van Tricht i.p.v. dessert – €10
Kaaskaart Van Tricht & dessert – €15 

Een kaart met een selectie van 12 zorgvuldig uitgekozen kazen door de Chef.
Lunch

Lunch

U kan bij ons terecht voor een lunchmenu, gemaakt met dagverse producten naargelang het seizoen.

Heeft u weinig tijd geef het aan bij binnenkomst en wij doen het nodige!

3 gangen - € 45

Aangepaste wijnen / bier  / sappen € 19

4 gangen - € 55

Aangepaste wijnen / bier / sappen € 24

Op zon & feestdagen serveren we geen lunchmenu maar, kan u kiezen tussen onze smaakwandeling, signatuurmenu’s of onze á la carte.

Op Valentijnsdag serveren wij enkel ons Valentijnsmenu.

À La Carte

À La Carte

Op vrijdag & zaterdagavond vragen wij u beleefd om een keuze te maken uit voor & hoofdgerecht.

 

Voorgerechten

Watermeloen

Dooier – Mosterdzaad – “Steak tartaar” vegetarian way

Ganzenlever “K” style 3 bereidingen

Calvados & Gebakken – Port & Terrine – Peperkoek & Gerookt

Hoppescheuten

Hoeve-ei – Garnaal – Witbier    

Wagyu Kobe A5

Gold label Caviar – “Entrecôte” tartaar – Bladgoud

Royal Belgian “Beluga” Caviar 30gr

Roerei – Truffel  – Vodka

Hoofdgerechten

Schelvis “Dugléré“

Zeekraal – Porseleinzwam – Saffraan   

Langoust

Ravioli – Spinazie – Truffel  

Royal Belgian “Oscietra” Caviar 50gr

Pommes Moscovite – Zure room – Garnaal

Wagyu Kobe A5

Entrecôte marmering 9 – Chimichurri – Gerookt slahart

Ossenstaart

Hoppescheut – Aardpeer – Witbier

Belgische Wagyu

Filet Pure – Stroganoff – Pont-neuf

Desserten

Coupe Romanoff

Aardbei – Vodka 

Rijstpap

Saffraanijs – Créme. van kinnekenssuiker 

Kaas "Van Tricht"

 Keuze uit 12 zorgvuldig gekozen kazen door de Chef – Chutney – Notenbrood

Maak uw keuze

Puur genieten

Puur genieten

Fingerfood & Amuses

Tonijn “Bleufin Toro”

Tuille – Granaatappel – Rode biet

Babykreeft*

Verjus – Oester – Wakame

Zeebaars

Bouchot mossel – Ratatouille – Venkel

Gelakt buikspek

Chorizo – Snijboon – Ponzu

Rund “Dexter”

Pont-neuf – Choron – Slahart

Coupe Romanoff

Aardbei – Vodka – Yuzu