fbpx
SFEERVOLLE GEZELLIGHEID

Restaurant

Wanneer u Restaurant Kris betreedt, merkt u meteen een warme en sfeervolle gezelligheid op die wordt gekenmerkt door het gebruik van donkere kleuren, staalwerk (van “Staalambacht” van de broer van Vanessa) en verschillende lichtelementen.

Kaarsen en planten brengen daar bovenop het huiselijke gevoel naar boven. Uw gevoel als gast primeert, verwennerij staat voorop.

GASTVROUW VANESSA & CHEF KRIS

"Wij willen groot zijn in iets kleins & helemaal perfect imperfect."

EEN WARM GEVOEL

In alle details

Voor gastvrouw Vanessa is het van het allergrootste belang om u een persoonlijke touch volgens haar eigen kenmerkende stijl te brengen in de bediening.

Elke gast bij restaurant Kris moet zich volledig thuis voelen en voor 100% kunnen genieten van wat op tafel geserveerd wordt.

VLEUGJE GESCHIEDENIS

Zwarte molen

De stenen Zwarte Molen die in onze achtertuin te vinden is, gaat terug tot 1843. De molen deed oorspronkelijk dienst als korenmolen en is volledig ingesloten in het bos.

In 1903 werden de wieken geraakt door de bliksem en volledig vernield. De romp wordt de dag van vandaag regelmatig belicht wat zorgt voor een sfeervol tafereel én diende als inspiratie in het logo van Kris.